Home 

Gastenboek op
Dierverlies.nl

 
 

Gedenk het leven van hen die u
zoveel liefde en gezelschap gaven

Gastenboek

Wilt u een reactie plaatsen dan kunt u deze eventueel met foto mailen aan info@dierverlies.nl

Deze worden z.s.m. geplaatst!

   
Beste Ronald
 
Op 16 juli 2010 heb ik ons hondje Sammy van 15 jaar moeten laten inslapen, ik wilde haar toch bij me hebben in onze tuin een grafje met een zwarte granieten plaat erop en een mooie plant, maar er onbrak iets aan en zo ben ik gaan zoeken op het internet en terecht gekomen op jou site, de gedenkplaat was ook meteen mijn eerste keuze, de foto erop maakt het helemaal af.
We krijgen haar niet meer terug maar zo kan ik er wel iedere dag na kijken en is ze toch bij ons in de buurt.

Ik wil jou ook heel hartelijk bedanken voor het mooie gedicht wat ik heb ingelijst, het heeft een plaatsje hier in huis gekregen.
Nogmaals bedankt voor het schitterende resultaat van de gedenkplaat.
 
Brigitte
Augustus 2010

 

Beste Ronald,

Het helpt om een plekje te hebben waar we onze overleden dieren kunnen herdenken. Het is nog maar een paar weken geleden dat we afscheid moesten nemen van onze Fairy. Zij en haar zusje Joy, die vier jaar geleden overleed, waren erg bijzonder voor ons. Zo lief en zo trouw. Natuurlijk dragen we hen voor altijd mee in ons hart en weten we dat we ze ooit weer terug zullen zien, maar zo'n tastbaar plekje om even bij te kunnen zitten in onze eigen tuin helpt bij het verwerken van het verdriet. Het is een plekje geworden dat hun eer aan doet. Jouw medeleven en begrip voor onze wensen heeft ons erg goed gedaan en we zijn erg blij met de stenen voor Joy en Fairy!

Heel, heel hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,

Margreet
Juli 2010

Terug naar Dierverlies.

Beste Ronald,

 In augustus is onze lieve kat Joni (18 jaar) overleden. Nadat wij Joni bij de dierenarts hadden moeten laten inslapen hebben wij hem zelf naar het dierencrematorium gebracht. Na de crematie hebben wij het as opgehaald en in de tuin begraven. Voor ons was het daarmee nog niet af en per toeval kwam ik op de site van dierverlies terecht. Daar hebben we dus de mooie steen voor Joni besteld.  Want wij vonden dat Joni, de liefste kat van Alkmaar, dat zeker verdiend heeft. Hij is 18 jaar onze lieve kat geweest, we missen hem dan ook erg.
Ronald bedankt voor de adviezen en de fijne berichten.

Jacco en Monique
Augustus 2008

Terug naar Dierverlies.

 
Lieve Angeline

Vandaag werd de mooie veldkei voor Buster bezorgd. Er is duidelijk aan mijn wens voor een kleine kei gedacht. Ik vind het een erg mooi aandenken zo, mijn jongste zoon ook. Er is veel aandacht aan besteed. Deze kei heeft een plaatsje binnen op de kast, omdat Buster een binnenkat was. De kei van Smokey ligt buiten op zijn favoriete plekje op de tafel.
Ik wil je zeggen dat ik je medeleven ontzettend waardeer. Het is zeker heel moeilijk twee verliezen in één jaar. Maar zeker het verlies van Buster valt heel zwaar, omdat hij nog geen jaar mocht worden.
Ze hebben nu beiden een mooi plekje in ons hart en we kijken met een glimlach naar hun mooie veldkei.
Ik hoop zeker even geen bestelling te hoeven plaatsen, het is genoeg zo. Dank je wel voor je bijzondere aandacht.

groetjes André, Bianca, Jaimy en Kylian
Januari 2007

Terug naar Dierverlies.
Goedemorgen Allen,

Wij willen dierverlies bedanken voor de mooie gegraveerde kei die jullie voor onze honden, hebben gemaakt, wij zijn daar dankbaar voor. Wij wensen alle dieren in het jaar 2007 een goed, en een heerlijk leven toe.
mvg

Teunie en Leo
December 2006


Terug naar Dierverlies.

Toen onze oudste kat Flipje onlangs op 15-jarige leeftijd overleed, deden we wat veel mensen zouden doen: we zochten een mooi plekje in de tuin, begroeven hem daar, kaarsje erop en klaar. Alleen het voelde niet als 'klaar'. We hadden behoefte aan iets extra's om hem te herdenken. Niet alleen voor onszelf, maar ook omdat we vonden dat Flipje dat, na 15 jaar de liefste kat ter wereld te zijn geweest, verdiend had.
We wisten nog niet precies wat we wilden, tot het moment dat we op deze website terecht kwamen. Hier zagen we de gegraveerde veldkeien en dat leek ons dé manier om het grafje compleet te maken, zonder dat het te zwaarmoedig zou worden. Gisteren hebben we de kei ontvangen. Het was even slikken om Flipjes naam daar zo te zien staan, maar hij is erg mooi geworden!
Angeline, bedankt voor de adviezen m.b.t. het lettertype, het prettige e-mailcontact en natuurlijk bovenal voor de mooie veldkei.
Flipje heeft nu echt een waardige gedenkplek gekregen!

Rust zacht lieve Flipje...

Met vriendelijke groet,
Kim
November 2006

Terug naar Dierverlies.
Lieve mensen,

Bedankt dat jullie voor ons de mooie veldkei ter herdenking aan onze lieve kater Smokey hebben gemaakt. Deze kei krijgt een mooi plaatsje op het tafeltje waar Smokey graag lag buiten.
We kijken er met een glimlach naar. Bedankt voor jullie lieve reactie na de bestelling en het mooie blad van de regenboogbrug. Heel persoonlijk. Ik heb jullie site gevonden via de advertentie op marktplaats en zal jullie zeker aanbevelen voor mensen die een mooie gedenksteen zoeken.

groeten Bianca
Augustus 2006

Terug naar Dierverlies.

Helaas geen foto

 
Beste Angeline,

Op 17 april heb ik mijn hond Danny in moeten laten slapen, nadat hij 18 jaar bij ons is geweest. Na zijn overlijden ben ik via internet op zoek gegaan naar ideeën voor een grafje. Ik kon in eerste instantie niet veel vinden en kwam uiteindelijk op een site waar ik verwezen werd naar dierverlies. Het grafje had ik inmiddels voorzien van beplanting, het enig dat nog ontbrak was een gedenkplaat, die ik bij dierverlies heb kunnen bestellen.
Ik ben zeer tevreden over de snelle afhandeling en het resultaat. Ik stelde het onder andere op prijs dat er meegedacht is over de foto die uiteindelijk op de gedenkplaat is gezet. Danny heeft gekregen waar hij recht op heeft na zoveel jaar bij ons te zijn geweest.
En de liefde die wij van hem hebben gekregen!
Nogmaals bedankt voor het schitterende resultaat.

Groet Mandy
Juni 2006

Terug naar Dierverlies.

Helaas geen foto

 
Beste mensen,

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de bijzonder mooie kei die jullie voor ons gemaakt hebben.
De kei heeft een plekje gekregen op het graf waar ons lieve maatje Bobbe ligt, nu is het echt af! Nogmaals heel erg bedankt voor alles!

Met vriendelijke groet,
Fam. P.
Ermelo, mei 2006

Terug naar Dierverlies.
 

 

Hoi lieve mensen,

Ik wil jullie bij deze heel hartelijk bedanken voor de snelle levering van de steen van mijn lieve Flos. Ik ben op jullie site beland omdat ik naar urnen zocht voor mijn Flos. En toen ik dit vond, vond ik dit ook een super idee.

Ik stuur je hierbij een foto, zodat je kunt zien hoe mooi hij staat in mijn tuin. Elke keer als ik op de bank zit, springt de steen in ons gezichtsveld en vinden we een beetje rust. We vinden het een mooie herinnering aan onze lieve poes, ze was bijna 16 jaar en nooit mankerende, maar er komt een tijd dat het toch mis gaat en in ons geval goed mis, binnen 1 week hebben we haar in moeten laten slapen. Ze had acute nierfalen, alle medicijnen etc. hebben niet meer geholpen, ze was op. Op deze manier en de vorm van ook een urn, is ze toch heel dicht bij ons, ga zo door met jullie goede werk.

De steen is super prachtig, mooier dan ik had gedacht.

Groetjes, Paula
Barendrecht, april 2006

Terug naar Dierverlies.
  Beste Angeline en Ronald,

Hartelijk dank voor de aandacht die jullie hebben besteed aan onze bestelling en aflevering van de steen. De steen is heel mooi en is precies zoals we bedoeld hebben.
De dood van onze jonge Jack Russel "Pepper" kwam geheel onverwacht. Door het bezoeken van jullie site en het lezen van het gastenboek merk je dat je met zeer velen dezelfde gevoelens kunt delen. Voor ons is de steen een afsluiting van zijn leven (bijna 6 jaren) bij ons allen.
Zo blijft Pepper er toch een beetje bij, ook als andere puppy's in onze gezinnen zijn plaats weer innemen.

Groeten van Alko en Harma, Gerrit en Gerry
Vlagtwedde, april 2006

Terug naar Dierverlies.
 

Ik heb weinig woorden voor zoiets moois als dierverlies. Jullie doen het echt prachtig en liefdevol.
De brieven zijn mooi en lief geschreven, er wordt tenminste niet geschreven alsof het zomaar een bestelling is.
Hele persoonlijke benadering, die echt serieus over komt. De steen van Jochem is ook heel erg mooi, hij ligt bij een lieve knuffel op schoot met een foto ernaast van Jochem. Zo denk ik iedere dag aan mijn lieve poezevriend.


Groetjes Linda
februari, 2006

Terug naar Dierverlies.
  Beste Angeline,

Misschien een wat late reactie, maar ik denk maar zo "beter laat dan nooit".
Op 23 november 2005 mocht ik het gedenksteentje voor Shirley ontvangen. Het was precies wat ik er van verwacht had en het ziet er prachtig uit.
Het steunt mij heel erg met de verwerking van het verlies. Ga zo door met jullie werk en nog bedankt voor de steun en aandacht die ik van jullie heb gekregen.
Met vriendelijke groet,

Annemarie
februari, 2006

Terug naar Dierverlies.
  Beste Angeline,

Ik heb vandaag de urn van Kelly ontvangen. Ik was verbaast over hoe mooi hij in werkelijkheid is. Hij is echt perfect en de tekst komt ook super mooi uit.
De brief die erbij zat is ook heel mooi en zo persoonlijk. De urn is echt een mooi voor altijd blijvende herinnering aan mijn beste maatje.
Ze staat nu naast de urn van mijn vader, maar over een tijdje zal ik haar boven op mijn kamer zetten en heb ik haar voor altijd bij me.
Ik wil je (jullie) nogmaals heel hartelijk danken voor alle raad, steun en zorg waarmee jullie mij en ons ontzettend hebben geholpen. Ik zal jullie absoluut aanraden aan mensen uit mijn omgeving. Ik heb echt respect voor het werk wat jullie doen.
Nogmaals bedankt dit alles betekent veel voor me.

Groetjes Manuela
februari, 2006

Terug naar Dierverlies.
  Hoi,

We hebben afgelopen vrijdag de door ons bestelde veldkei voor Rakker ontvangen.
Wij zijn zeer te spreken over de manier waarop jullie omgaan met het verlies van een huisdier,
zo respectvol zijn niet veel bedrijven. Wij zullen zeker nu en in de toekomst al onze vrienden en kennissen wijzen op het bestaan van Dierverlies.nl
Nogmaals onze dank

Met vriendelijke groeten,
Peggy Neeritter,
januari 2006

Terug naar Dierverlies.
Beste,

Uw gegraveerde gedenksteen voor mijn verdwenen poes Peeke ziet er fantastisch uit (zie foto). Heel naturel en helemaal niet kitscherig of zo. Prima vakmanschap alsook stipte levering! Bedankt hoor.

Xavier
Sint-Maria-Lierde (België), januari 2006

Terug naar Dierverlies.
We hebben wat tranen laten vloeien toen Shirley's steentje werd gebracht, het was ver boven verwachting en veel mooier dan we gehoopt hadden, ondanks je grote verlies maakt dat veel goed, vanuit de woonkamer kijk je precies naar haar steentje en dat geeft ons het gevoel dat ze toch een beetje bij ons is.......
p.s ga zo door, jullie doen fantastisch werk en nogmaals bedankt voor de steun en de blijvende herinnering van een maatje dat je eigenlijk niet kan missen, en die je nooit meer vergeet......


groetjes en liefs van Nicolet
Veenendaal, januari 2006

Terug naar Dierverlies.
Heel erg bedankt voor de mooie steen! Hij was nog mooier dan verwacht. En dat gedicht erbij wat ook op de site staat heeft me de hele dag door laten huilen. Malibu was heel ziek en hoe het in dat gedicht staat was heel fijn om te lezen! Nogmaals bedankt...

groetjes Fleur
Raalte, december 2005

Terug naar Dierverlies.
beste Angeline,

bij deze willen we laten weten dat we de gedenkplaat van Moos hartstikke mooi vinden. we zijn er dan ook erg blij mee. Heel erg bedankt!
met vriendelijke groet,
Fam B.
Sneek, december 2005

Terug naar Dierverlies.
Helaas geen foto wij zijn heel tevreden over de steen het voldoet precies aan onze verwachtingen hartelijk bedankt voor de tijd die je aan ons besteed hebt en nog veel succes met je werk

vr. gr. joke en erik
Diepenheim, december 2005

Terug naar Dierverlies.
 

Beste mensen van Dierverlies.nl,

Vanmorgen ontving ik de bestelde veldkei met gravering (Gitta) en hij is prachtig, precies wat ik ervan verwachtte.
Ik heb de kei achter in onze tuin gelegd onder de altijd-groene laurierstruik, waar Gitta altijd graag rondbanjerde. Een mooie blijvende herinnering aan mijn liefste vriendinnetje en ik voel haar hierdoor dicht bij me in de buurt. Heel hartelijk dank hiervoor.
Ik kwam op jullie website terecht toen ik op het internet op zoek was naar een urn om de as in te bewaren. Ik vond er geen geschikte urn, maar ontdekte de mogelijkheid een veldkei met gravering te bestellen. Een prima idee om een gedenkplaats in de tuin te maken, waar ze zo graag vertoefde.
De bestelling van de kei, de verdere contacten en de perfecte aflevering verliepen allemaal heel soepel, vol respect en begrip voor ons verdriet.
Ik wil u heel hartelijk danken voor alles.

Met vriendelijke groeten, Ingrid
Dronten, december 2005

Terug naar Dierverlies.
Prachtig ......zonder deze steen zou haar plekje niet af zijn. De steen is mooier als dat ik had kunnen hopen.
Bedankt voor het meedenken en de goede service.

Groetjes Cora ook namens Dusty
November 2005

Terug naar Dierverlies.
Beste Ronald en Angeline,

Helaas heeft onze reactie door omstandigheden zo lang geduurd.
Bijzonder dankbaar zijn wij met de urn van Kelly zoals hij is geworden.
Op deze manier is zij niet alleen in ons hart, maar heeft zij ook nog steeds haar eigen plekje in ons huis. De reacties van familie en vrienden zijn geweldig, zelfs de mevrouw van crematorium Majesta was sprakeloos van bewondering. Dit zegt wel genoeg denken wij hoe bijzonder deze urn is.
Uiteraard bevelen wij jullie vakmanschap en jullie behandeling van harte bij iedereen aan.
Een mooiere herinnering aan Kelly bestaat niet.

Met vriendelijke groeten,
Duncan en Jolanda
Lelystad (oktober 2005)

Terug naar Dierverlies.
Opmerking voor bovenstaande reactie:
Deze urn heeft op verzoek een speciale behandeling gehad. De urn is onbehandeld geleverd, i.p.v. de standaard afwerking in blanke lak en door Duncan en Jolanda in de olie gezet. Dit om een meer natuurlijke uitstraling te krijgen.                  Door het extra werk van Dierverlies, Duncan en Jolanda, is er een zeer persoonlijke urn gemaakt.                                  Met een heel fraai resultaat!
 

Dierverlies.nl

Terug naar Dierverlies.

Beste Angeline,

Leuk idee dat je een gastenboek hebt aangelegd. Het helpt in de verwerking van het verlies van je dier als je ziet dat andere mensen hetzelfde meemaken.
Nadat we bijna zeventien jaar dagelijks met ons kooikerhondje, Flossie, ons maatje opgetrokken hebben, moeten we afscheid van hem. Wij zijn blij dat we nu een blijvende herinnering in de vorm van de door jullie afgeleverde veldkei hebben. We hebben er een mooi plaatsje in de tuin voor uitgezocht.

We bedanken jullie voor de betrokken mailtjes en de perfecte aflevering en wensen jullie verder veel succes. We zullen jullie adres zeker aanbevelen.

Groetjes,
Ludo en Marja
Tilburg (september 2005)

Terug naar Dierverlies.
Helaas geen foto Beste Angeline,

Om het verlies van onze kat enigszins te verzachten, had ik het idee om als herinnering een onopvallende steen in onze tuin te leggen met de naam van onze kat.
Ik ging op zoek naar een bedrijf of iemand die een steen of in dit geval een veldkei kon graveren. Al snel vond ik Dierverlies.nl op Internet. Zij konden mijn idee realiseren.
Dankzij de snelle levering was het mogelijk om het verlies in mijn hart een plekje te geven en op deze manier het verdriet een soort van af te sluiten.

Bedankt voor het mooie eindresultaat en de goede service. Veel suc6 met Dierverlies.nl!

Groetjes, Heidi (september 2005)

Terug naar Dierverlies.
Goedemiddag,

We hebben vandaag de veldkei voor Demi ontvangen. Wat zijn we er blij mee, hij staat al op mijn man's bureau. Hij is erg mooi geworden, nog mooier dan wij verwacht hadden. Super zoals die bouvier er in gegraveerd staat. Prachtig gedaan.
Ik ben aan jullie adres gekomen doordat ik op internet zat te snuffelen omdat ik zo'n verdriet had om mijn zoveelste dier wat we in moesten laten slapen. En ik heb er geen spijt van absoluut niet. Ik ken heel veel dierenmensen en als ze er behoefte aan hebben zal ik ze zeker jullie adres aanraden.

Heel erg bedankt en vr.groeten,
familie V. (augustus 2005)

Terug naar Dierverlies.
Beste familie V.,

Hartelijk dank voor jullie positieve reactie. Ik ben blij dat jullie erg tevreden zijn.
Uiteindelijk is het daar om te doen. Helaas kunnen de overleden dieren niet terug gehaald worden, maar ze kunnen op deze mannier toch op een speciale wijze herdacht worden. Ik hoop niet dat de dierenmensen die jullie kennen, op korte termijn behoefte aan iets van mijn site hebben.
Maar als het zover is, is het erg fijn dat jullie ons adres willen doorgeven.

Met vriendelijke groet,
Ronald Schuurman
Dierverlies.nl (augustus 2005)

Terug naar Dierverlies.
  Bedankt voor Uw vriendelijke mail. Natuurlijk krijg je er je lieve dier niet mee terug, maar het helpt wel een stukje verwerken. Ik vind het echt heel mooi gedaan, zo makkelijk is een goeie bouvier niet te maken, heel erg mooi.

Hart.groeten, familie V. (augustus 2005)

Terug naar Dierverlies.
Helaas geen foto Hallo,
alvast bedankt voor het mooie steentje, ik ben zeer tevreden.
Op de bijgesloten formulieren, staat erop dat je aan een gastenboek werkt, prachtig is dat, wel mijn blijvende herinnering van jullie is, het vlotte verloop van alles, het goede contact tussen ons beiden, al is het maar langs de computer, toch voel je iets van (medelijden) ja het is wel raar dat ik zo iets zeg, wel je voel dat, of je voel dat niet, en daar mee uit. Wel het hartje van warika zal niet alleen op haar grafje staan, maar zal ook een speciale plaats innemen in mijn hart. Bedankt voor mijn onzichtbare steun.
En waar ik ergens gelezen hebt, maar ik weet niet meer waar.

All things bright and beautiful,
All creatures great and small,
Alle things wise and wonderful,
The Lord God made them all.

gewoon prachtig is dat,,,,,,,
Cecile Frances Alexander 1818-1895

Groetjes, Linda (België)
(juli 2005)

Terug naar Dierverlies.
Helaas geen foto Beste mensen,

Ik heb nog niet eerder de gelegenheid gehad om jullie te bedanken voor de fantastische gedenkplaat van mijn maatje Castor. Hij is werkelijk formidabel, echt levensecht. Hebben jullie misschien nog een tip om de zijkanten van de gedenkplaat ook mooi zwart en glanzend te krijgen?
Ik hoor van jullie en zal zeker reclame maken. met vriendelijke groet,

Trudie (juli 2005)

Terug naar Dierverlies.